Dom zdravlja Slavonski Brod

Dana 12. prosinca 2018. godine održan je radni sastanak Službe za palijativu sa liječnicima obiteljske medicine Doma zdravlja i liječnicima  obiteljske medicine koji su u koncesiji.

Liječnicima zaposlenim u Domu zdravlja Slavonski Brod kao i zainteresiranim liječnicima koncesionarima u prisustvu Ranke Vučković pomoćnice ravnatelja za sestrinstvo  Opće bolnice „dr. Josip Benčević“ Slavonski Brod  prezentiran je rad koordinatora službe Anke Mihelić, dipl.med.techn. i mobilnog palijativnog tima koji pruža pomoć u kući bolesnika : Slavica  Marinović - Colić , spec. dr. anestezije reanimacije i intenzivnog liječenja i Svjetlana Havić bacc. ms -sestra u timu.

Liječnici su upoznati sa načinom i organizacijom rada palijativne službe koja je u Domu zdravlja Slavonski Brod organizirana od mjeseca svibnja 2018. godine, načinom prijave bolesnika koordinatoru koje je izabrani liječnik ili bolnički liječnik prepoznao kao palijativnog bolesnika te postupcima i intervencijama koje mobilni palijativni tim provodi neposredno u domu palijativnog bolesnika.

Sudionici su zaključili da je izabrani liječnik obiteljske medicine ključna osoba u liječenju palijativnog bolesnika, a palijativni mobilni tim je nadogradnja u pružanju pomoći bolesniku u kući i savjetovanju cijele njegove obitelji.

.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
1/9 
start stop bwd fwd

roll up banner


 zivjeti zdravo

hodanjemdozdravlja

Kalendar aktivnosti logo